+90 232 486 68 44 Fatih, 1142. Sk. No:16, 35410 Gaziemir/İzmir
Sinterflex Profilleri Nedir?

Sinterflex Profilleri Nedir?

Sinterflex bir cephe kaplama sistemidir.Sinterflex cephe kaplama sistemi çevreye duyarlı bir teknoloji ile üretilen çevre dostu bir seramik kaplamadır. Hafif, estetik, pürüssüz bir yüzeye sahip, ısı yalıtımı beton ve demir bileşenlere göre 65 kat daha iyi, yangına, asitli solventlere ve lekeye karşı dayanıklıdır.

Sinterflex cephe kaplama sistemleri ürün özellikleri sayesinde çok çeşitli uygulama alanlarında (iç mekan, dış cephe, duvar, zemin, özel sistem uygulamaları ) için farklı ve pratik çözümler sunar. Sinterflex cephe kaplama sistemi çevreye duyarlı bir teknoloji ile üretilen çevre dostu bir seramik kaplamadır. Hafif, estetik, pürüssüz bir yüzeye sahip, ısı yalıtımı beton ve demir bileşenlere göre 65 kat daha iyi, yangına, asitli solventlere ve lekeye karşı dayanıklıdır. Sinterflex Cephe Levhaları nın 3000x1000x4 mm. ebatlarında, hafif ve ateşe dayanıklı olması sistemin başlıca özelliklerindendir.

Sinterflex yapı sektöründe uygun çözümler üreten bir malzemedir. Kolaylıkla delinebilmesi ve istenilen her ebatta kesilebilmesi, uygulama kolaylığı, ateşe dayanıklılık ve hafiflik özellikleri sayesinde iç mekan duvar ve zemin sistemleri, dış cephe kaplamaları ve yükseltilmiş zeminler, separasyon panelleri, mobilya uygulamaları, hijyenik alanlar, endüstriyel cephe kaplamaları, tezgahlar ve modüler yapılar gibi özel projelerin uygulanmasında da elverişlidir.